Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az adófizetők tízmillióiból fogja cenzúrázni a Facebookot a
  2013-07-23 21:57:23, kedd
 
  Az adófizetők tízmillióiból fogja cenzúrázni a Facebookot a "zsidó gárda"
B.A.N.S.P
2013-07-23 20:26:40


A liberális Népszabadság írása szerint Köves Slomó rabbi, az EMIH (Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség) vezetője tavaly nyáron kezdeményezett találkozót más zsidó szervezetekkel, hogy megvitassák, milyen módon lehet eredményesen fellépni az antiszemitizmus terjedése ellen.

A találkozó folytatásaként tavaly év végén megalakult a Tett és Védelem Alapítvány. A kuratóriumban a Mazsihiszt (Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége) az időközben elnökké választott Heisler András képviseli, a testületben helyet kap például Guba Gergely, a Szim Salom progresszív zsidó közösség vezetője is. A kuratórium elnöke Bodnár Dániel, az EMIH vezetőségi tagja.

Az alapítvány jelképe ,,Júda oroszlánja". Az oroszlán egy bibliai zsidó jelkép - jegyzi meg Bodnár Dániel -, Jákob az oroszlánhoz hasonlítja Jehuda törzsét, Mózes első könyvében. Bodnár interjújában kijelentette: "Az antiszemitizmus, mint társadalmi betegség, valóban az egész nemzet felelőssége. Ez azonban nem ment fel minket az öngondoskodás kötelessége alól, ott, ahol konkrét sérelem éri a közösségünket".

A zsidó gárda vezére aztán ostorozta ezerrel a Jobbikot. Mint mondta, a Jobbik neonáci eszméket hirdet: Európa nyugati részén nincs rá példa, hogy ennyire szélsőséges párt tagja legyen a parlamentnek. Magyarországon az antiszemitizmus csak elvétve fajul tettlegességig, de - a közbeszéd minőségének romlását nézve - Bodnár Dániel szerint nincs garancia arra, hogy a verbális erőszak előbb-utóbb nem csap át fizikai agresszióba. Az alapítvány ezért is tartja fontosnak, hogy a világhálóról száműzze a gyűlöletbeszédet - olvasható a Népszabadságban. Ezen az alapon a magyarokat folyamatosan fenyegető cigányokat azonnal le kell tartóztatni, mert nincs biztosíték arra, hogy a verbális erőszak nem csap át fizikai agresszióba. Vagy a magyaroktól még a zsebkést is el kell kobozni, mert hátha zsidókat szurkálnak meg vele. De ugyanígy a háztartásokból is be kell gyűjteni minden olyan konyhai eszközt, amellyel sérüléseket lehet okozni. Mert hátha nem húst akar klopfolni a magyar fasiszta az ünnepi ebédhez, hanem zsidót.

Bodnár a lapnak megerősítette: Az amerikai Rágalmazásellenes Ligával (ADL) közösen az alapítvány több tucat magyar nyelvű profil törlését kérte a Facebook közösségi portáltól. Remélhetőleg törölni fognak "megyei jobbikos szervezetekhez" kötődő profilokat is- erősítette meg az elmúlt hatvan év legnagyobb cenzorává előlépett Bodnár. Lendvai Ildikó, excenzor most békésen hátradől a karosszékben. Hol voltam én ezekhez képest.

A Népszabadság összefoglalta: A Tett és Védelem Alapítvány a közelmúltban megállapodást írt alá Lázár Jánossal, a Miniszterelnökséget vezető államtitkárral. Az EBESZ-nek (Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet) van egy ajánlása, amely elvárja az államoktól, hogy tudományos igénnyel vizsgálják és kísérjék figyelemmel az antiszemita jelenségek alakulását.

A mostani megállapodás révén a kormány átruházza a feladatot az alapítványra, és ehhez az idén 42,5 millió forintot bocsát a rendelkezésére. Az összegben - a rendszeres, havi monitoring mellett - országos kutatások indítása és az alapítvány által létrehozott jogsegélyszolgálat támogatása is benne foglaltatik.

A fenti feladatok elvégzésének teljes költségvetése mintegy 110-120 millió forint. A hiányzó pénzt - mondja Bodnár Dániel - az alapítvány munkájában részt vevő szervezetek befizetéseiből és magánadományokból teremtik elő. Vagyis egyes jómódú zsidók is fizetnek azért, hogy az interneten csak olyan írások jelenhessenek meg, amelyek Izrael nagyságát, toleranciáját, és humánumát bizonyítják, és a zsidók emberi nagyságát közvetítik, írja a Hunhir.info.

Olvasóinknak pedig az alábbi alternatívát ajánljuk. A Twitter néven futó mikroblogszolgáltató Izrael állam követelésére sem volt hajlandó például a Hezbollah felhasználói profilját megszüntetni, Franciaországban pedig a leghatalmasabb helyi zsidó lobbi fél évig küzdött velük a Francia Legfelsőbb bíróságon, mire kiadták 2, azaz kettő felhasználó adatait, akik "a halott zsidó a jó zsidó" néven küldtek üzeneteket (A Facebook cenzorai körül-belül minden ezredmásodperceben végeznek ennyivel). Inkább napi 10 ezer dollárt fizettek az első és másodfokú ítélet között mondván, hogy rájuk kizárólag az Egyesült Államok alkotmánya vonatkozik, míg végül beadták a derekuk. Az ilyen következményeket viszont gyilkolásra való buzdítás nélkül könnyű elkerülni.

harcunk.info - hunikum.info

http://hunikum.info/Az_adofizetok_tizmillioibol_fogja_cenzurazni_a_Facebookot_a_z sido_garda
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: következményeket, gyűlöletbeszédet, franciaországban, népszabadságban, antiszemitizmus, kezdeményezett, együttműködési, szervezetekkel, magyarországon, államtitkárral, tettlegességig, háztartásokból, befizetéseiből, folytatásaként, szervezetekhez, rendelkezésére, leghatalmasabb, magyarországi, közösségünket, kuratóriumban, tízmillióiból, megerősítette, megállapodást, költségvetése, összefoglalta, öngondoskodás, toleranciáját, jelenhessenek, tizmillioibol, remélhetőleg, alapítványra, olvasóinknak, interjújában, megszüntetni, felhasználói, követelésére, adófizetők tízmillióiból, liberális Népszabadság, antiszemitizmus terjedése, találkozó folytatásaként, időközben elnökké, testületben helyet, kuratórium elnöke, alapítvány jelképe, bibliai zsidó, oroszlánhoz hasonlítja, egész nemzet, öngondoskodás kötelessége, zsidó gárda, antiszemitizmus csak, közbeszéd minőségének, verbális erőszak, Köves Slomó, Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség, Védelem Alapítvány, Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége, Heisler András, Guba Gergely, Szim Salom, Bodnár Dániel, Rágalmazásellenes Ligával, Lendvai Ildikó, Lázár Jánossal, Európai Biztonsági, Együttműködési Szervezet, Francia Legfelsőbb, Egyesült Államok,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ébredj  Beney Zsuzsa - Tavasz  Gábor Dénes gondolata  próbáljuk ki az őszinteséget  Két ember becsülete  Föld napja április 22  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  A fák lelke  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Facebookon kaptam  A Föld napja  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Föld napja április 22  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A végzet az  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Emberként automatikusan értéke...  György napra  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Amit átélünk,  Szép estét kedves látogatóimna...  Pillangó  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Emberként automatikusan értéke...  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  A Gömb  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gárdonyi Géza - Április végén  A fenyő nem szép fa, (...)  Vannak arcok  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Esti kép  Nehezen engedem  Viharban csak az a fa marad ál...  Gaál Viktor gondolata  Muratáj  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Gaál Viktor gondolata  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Cs Ildikótól 
Bejegyzés Címkék
adófizetők tízmillióiból, liberális Népszabadság, antiszemitizmus terjedése, találkozó folytatásaként, időközben elnökké, testületben helyet, kuratórium elnöke, alapítvány jelképe, bibliai zsidó, oroszlánhoz hasonlítja, egész nemzet, öngondoskodás kötelessége, zsidó gárda, antiszemitizmus csak, közbeszéd minőségének, verbális erőszak, alapítvány ezért, világhálóról száműzze, magyarokat folyamatosan, magyar fasiszta, ünnepi ebédhez, lapnak megerősítette, amerikai Rágalmazásellenes, alapítvány több, elmúlt hatvan, közelmúltban megállapodást, antiszemita jelenségek, mostani megállapodás, kormány átruházza, összegben &#8211, alapítvány által, fenti feladatok, hiányzó pénzt, alapítvány munkájában, interneten csak, zsidók emberi, alábbi alternatívát, leghatalmasabb helyi, halott zsidó, ilyen következményeket, következményeket, gyűlöletbeszédet, franciaországban, népszabadságban, antiszemitizmus, kezdeményezett, együttműködési, szervezetekkel, magyarországon, államtitkárral, tettlegességig, háztartásokból, befizetéseiből, folytatásaként, szervezetekhez, rendelkezésére, leghatalmasabb, magyarországi, közösségünket, kuratóriumban, tízmillióiból, megerősítette, megállapodást, költségvetése, összefoglalta, öngondoskodás, toleranciáját, jelenhessenek, tizmillioibol, remélhetőleg, alapítványra, olvasóinknak, interjújában, megszüntetni, felhasználói, követelésére, kijelentette, alternatívát, elvégzésének, megállapodás, parlamentnek, világhálóról, folyamatosan, népszabadság, közelmúltban, eredményesen, karosszékben, testületben, kötelessége, agresszióba, gyilkolásra, létrehozott, oroszlánhoz, szervezetek, szélsőséges, bizonyítják, foglaltatik, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3816
  • e Hét: 18046
  • e Hónap: 29157
  • e Év: 182653
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.